‘Kleinebeurs’-projecten

Betaalbaar
‘Kleinebeurs’-projecten zijn korte klussen voor een betaalbare prijs. In principe doet Presentation Matters deze klussen voor particulieren en organisaties of verenigingen die geen commercieel doel hebben.

Geen commercieel doel?
Als je lid bent van een vereniging, actief bent binnen een school, nog op school zit of wilt solliciteren is presentatie belangrijk. Goedverzorgde, foutloze zakelijke brieven, persberichten, artikelen in (vak)bladen, posters, flyers en powerpointpresentaties maken het verschil. Presentation Matters wil je daar graag bij helpen tegen een vergoeding die binnen je budget valt.
Het hoeft niet altijd te gaan om een zakelijke tekst. Ook voor persoonlijke teksten geldt dat ze foutloos dienen te zijn. Met een persoonlijk tintje en een creatieve insteek maak je een onvergetelijke indruk.

Persoonlijke klus
Wil je je sollicitatiebrief na laten kijken? Heb je een persbericht nodig? Trouwt er iemand en wil je het bruidspaar verrassen met een gedicht, lied of levensloop? Wil je een uniek toneelstukje opvoeren binnen je vereniging? Wil je je memoires of een ander verhaal op papier zetten? Kijk dan eens naar de gunstige tarieven en neem gerust contact met me op.

Starter
Ook als je start met een eenmanszaak kun je Presentation Matters inschakelen. In een intakegesprek kunnen we dan bekijken waar Presentation Matters je bij kan helpen en een kostenplaatje maken.