Droom groot en visualiseer!

IF YOU CAN DREAM IT-01Steeds vaker hoor ik dat je, als je iets wilt bereiken, moet visualiseren. Dat wil zeggen dat je je voorstelt, echt voor je ziet, wat je wilt. En dan niet alleen maar bedenken dat je dat wilt. Nee, net doen alsof het al zover is en je daar ook echt gelukkig bij voelen. De wet van de aantrekkingskracht heet dat. Ik weet dat ik goed kan visualiseren. Probleem is bij mij vaak dat ik er dan ook de nadelen en problemen bij fantaseer. Het lukt me ook wel om een verhaal op papier te zetten, maar vervolgens verdwijnt het in de grote vergaarbak die harde schijf heet. Zo’n verhaal zou ik uit moeten tekenen en op moeten hangen op een plek waar ik er dagelijks tegen aan loop.

In 2013 deed ik mee aan een onlinetraining: Droombaanreis. En van de opdrachten was te omschrijven hoe je droombaan er over 5 jaar uit zou zien.
Deze week heb ik dat verhaal eens weer opgezocht en gelezen. Ik heb gemerkt dat ik kleine dingetjes inmiddels al heb gerealiseerd. Nu de rest nog…. Ik heb nog 2 jaar.

Het verhaal begint zo:

Droombaan over 5 jaar

Ik heb mijn eigen goedlopend bedrijf. Ik woon op een mooie authentieke boerderij met een grote tuin, vlakbij de zee. Ik heb een grote tuin, waar de dieren veilig rond kunnen rennen. In die tuin staat een prieel, met veel glas en openslaande deuren en een houtkachel. Dat prieel is mijn werkplek, mijn kantoor. Ik heb een fijne grote stoel onder een seringenboom, die in de lente en in de zomer lekker ruikt. Daar staat ook een picknicktafel waar ik een PC op kan zetten. Dat is mijn favoriete werkplek als het mooi weer is…

Lees verder…